Tecucean, spărgător de renume în Germania

Tecucean, spărgător de renume în Germania
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Autorităţile din Baden Baden îl aşteaptă pe infractorul nostru ca pe pâinea caldă *

A furat materiale neferoase, a spart case, a furat carduri, acte şi bunuri de 8.800 euro. Totul - în Germania, unde Florin P., de 34 ani, din Tecuci, este aşteptat pentru proces.

Poliţiştii tecuceni l-au prins acasă la el, în localitate, pe concitadinul Florin P., urmărit naţional din data de 29 septembrie 2010. Pe numele individului, autorităţile judiciare din localitatea Baden Baden, Germania au emis un mandat european de arestare pentru furt şi tentativă de furt.

Lanţul spargerilor

Astfel, în ziua de 18 iulie anul acesta, Florin P., împreună cu un grup de 16 persoane, au intrat prin efracţie în spaţiul de depozitare al unei firme dintr-un oraş german, de unde au încercat să fure materiale neferoase. Au abandonat însă prada când au văzut o patrulă de poliţie a serviciului privat de pază al firmei respective.

Pradă bogată

Florin P., împreună cu alte 10 persoane, a ajuns apoi într-un alt oraş, loc în care a spart casa unei familii. De aici, tecuceanul a furat bani, acte de identitate şi acte de maşini, carduri bancare şi obiecte în valoare de 8.800 euro, precum şi cheile de la două autoturisme cu care persoanele respective au plecat după comiterea faptei.

Florin P. a fost prezentat luni Curţii de Apel Galaţi, care a emis pe numele său un mandat de arestare provizorie de 29 zile, urmând ca bărbatul să fie extrădat în Germania.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.