A cincea ediție a concursului de pescuit pentru nevăzători

A cincea ediție a concursului de pescuit pentru nevăzători
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Miercuri, 26 iulie, de dimineață (ora 9,00), în zona de răcoare de la balta Zătun va avea loc cea de-a cincea ediţie a “Concursului Naţional de Pescuit pentru Persoanele cu Deficienţe de Vedere”, eveniment organizat de Consiliul Județean (CJ) Galați.

”Dincolo de pasiunea pentru pescuit, ingredientele de bază ale acestui eveniment sunt relaxarea și voia bună pentru toți participanții care și-au propus să vină la Galați la singurul concurs de pescuit destinat nevăzătorilor organizat în România. Ca de fiecare dată, și anul acesta vom asigura cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor lor, transportul de la hotel la baza de agrement și retur, masa și bineînțeles premiile concursului”, a precizat Costel Fotea, președintele CJ.

Vor fi acordate premii pentru locurile I, II și III, pentru cel mai tânăr pescar și pentru cea mai mare captură. În acest an, s-au înscris în competiție 110 persoane (cu tot cu însoțitori) din Galați, Argeș, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vaslui și Vrancea.

Citit 805 ori Ultima modificare Marți, 25 Iulie 2023 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.