Cum te poate nenoroci un caiet?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 39 de ani din Băleni a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, a încasat o bătaie nu tocmai ruptă din Rai, de la trei indivizi. Cu faţa julită şi capul spart, se reface acum în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. 

„Vizavi de casa mea e un chioşc, unde eu aveam datorie vreo 300 de lei. Am luat pe caiet ce-mi trebuia pentru nişte chefuri, îşi aminteşte pacientul. Aseară am băut o bere şi când am întrebat, vânzătoarea mi-a spus că am la caiet 570 de lei”.

„Păi, de unde, zic? Ne-am luat la ceartă. A venit băiatul ei, cu încă doi indivizi, m-au scos afară şi m-au bătut. M-am trezit în drum, că au aruncat cu apă pe mine”, îşi aminteşte victima.

Din drum, direct la Urgenţe

„A fost internat un domn a cărui istorie reface în mic istoria situaţiei noastre naţionale. Domnul locuieşte vizavi de cârciumă, este dator la cârciumar cu 300 de lei, dar i s-a spus că între timp datoria a crescut la peste 500 de lei”.

„E drept că în cazul nostru nu cresc datoriile, dar scad cu 25 la sută salariile. A avut o discuţie cu cârciumăreasa. Au venit fii acesteia, iar omul nostru a ajuns la spital, lovit la cap”.

„Se zice că peştele de la cap se împute – afirmaţie valabilă şi în mare şi în mic”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1110 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.