Adolescentă lovită pe trecere de un septuagenar

Adolescentă lovită pe trecere de un septuagenar
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

S-a întâmplat la Tecuci, pe cea mai circulată arteră din oraș, la o oră la care vizibilitatea era mult redusă. Sunt, probabil, doar câțiva dintre factorii care au dus la producerea evenimentului în urma căruia o fată de 14 ani a ajuns la spital, după ce a încercat să traverseze printr-un loc marcat corespunzător.

Citește și: Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

Nu a fost suficient pentru ca un șofer de 74 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, să o evite. Omul nu a observat-o la timp, din cauze ce urmează să fie stabilite, și a acroșat-o, provocându-i câteva leziuni care au necesitat transportarea la spital. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 3955 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 15:11

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Cetatean
    Vineri, 25 August 2023 11:57
    86.124.201.***
    Cei trecuti de varsta de 65 de ani sa nu mai aiba dreptul sa conduca un autovehicul, ori sa dea din nou un exament auto dupa noile legi. De fapt, ar trebui ca la 5 ani sa mai dea un examen, indiferent de varsta/
    0
    0
  • postat de Geos
    Vineri, 25 August 2023 08:50
    5.2.205.***
    "Conducătorul de vehicul este obligat să acorde prioritate de trecere ...: … h) pietonului care traversează drumul public, prin loc special amenajat, marcat corespunzător […], atunci când acesta se află pe sensul de mers al vehiculului”. Ultima parte e criminala!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.