Veronica Macri a fost (re)învestită în funcția de subprefect

Veronica Macri a fost (re)învestită în funcția de subprefect
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În prima zi de toamnă calendaristică, vineri, 1 septembrie, la prânz, Veronica Macri a fost (re)învestită în funcția de subprefect al județului Galați, în cadrul unei ceremonii de depunere a jurământului care a avut loc în Sala Mare a Instituției Prefectului.

Pe cale de consecință, echipa de conducere a Prefecturii a fost întregită, Veronica Macri completând, cu susținerea minorităților, mai exact a Comunității Elene, formula de la "vârf", alături de prefectul Claudiu-Sorin Gavril și de subprefectul Iulian Iosif, acesta din urmă și el învestit în urmă cu doar circa patru luni.

Prin hotărâre de guvern, fostul subprefect Ciprian Manea a fost eliberat din funcție pe data de 31 august. Veronica Macri a revenit la instituţia gălățeană după circa un an și jumătate, după ce a mai fost subprefect de Galați în primele luni ale anului 2022.

Reamintim că Veronica Macri a mai ocupat funcția de subprefect, în perioada aprilie 2010 - mai 2012, la Brăila, acolo unde a condus în trecut și Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale (2004-2007).

Citit 1409 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 16:08

1 comentariu

  • postat de Stanex
    Sâmbătă, 02 Septembrie 2023 08:47
    95.77.107.***
    Paparude inutile. Mai munciti si voi ceva, ca de schimbari de functii ne cam saturati.De parca rumanului indobitocit de credite, structuri nefunctionale care doar incaseaya salarii si sporuri necuvenite, i+ar mai pasa cine e la prefectura...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.