Eveniment de excepție - LITTLE BLUES FESTIVAL 2023 la terasa Versus Pub, în Galați

Eveniment de excepție - LITTLE BLUES FESTIVAL 2023 la terasa Versus Pub, în Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
În perioada 8 si 9 septembrie 2023, de la ora 19,00, vă așteptăm la un eveniment de excepție - LITTLE BLUES FESTIVAL 2023 la terasa Versus Pub, în Galați.
E un concept gândit de Over Band şi Versus Pub care-şi propune să ofere publicului interesat două seri frumoase, pline de muzică bună, ancorată în blues şi derivatele sale.
Este un proiect la început de drum, dar care îşi propune să crească în timp.

LITTLE BLUES FESTIVAL  este locul unde se întalnesc pasionații de muzică, iubitorii de atmosferă relaxantă și, bineînțeles, fanii de blues. Vei avea parte de o experiență muzicală unică, într-un cadru prietenos și primitor.
Prima seară - 8 septembrie - se deschide cu  Over Band, amfitrionii festivalului. Over Band reunește patru muzicieni cu experiență, care cuceresc publicul prin repertoriul variat (scăldat în blues, rock şi pop), interpretarea autentică și dăruirea cu care transformă fiecare apariție într-un adevarat spectacol memorabil.

Muzicienii de la Soul Serenade îmbină stiluri și estetici din tradiția Statelor Unite, de la blues-ul de la finele sec. XIX până la începuturile tradiției de jazz și swing din anii '30. În martie 2013, Soul Serenade obține locul II la Festivalul European de Blues din Touluse (European Blues Challenge), acesta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.

Seara a doua de festival - 9 septembrie - se deschide cuRide on Bandtrupa care merge mai departe... Ea creează un inteligent rock blues de fuziune, cu elemente funk și nuanțe fine de rock psihedelic. Tehnici instrumentale specifice (glissando, slap bass, tapping), conturează un spațiu power rock/blues & funk, unic în peisajul muzical din România!
Marcian Petrescu & Trenul de Noapte încheie în stil mare acest festival. Marcian Petrescu  este cotat în prezent drept cel mai bun muzicuțist blues din România, cu un sunet și o prezență scenică la același nivel cu cel al omologilor săi din SUA. 
Este și unicul muzician român de blues care a reușit până în prezent performanța de a avea ca invitați pe albumele sale de studio doi muzicieni legendari din bluesul american, Sugar Blue și Charlie Messelwhite, ambii laureați cu premiul Grammy.

Bilete găsiți la ambilet.ro și la Versus Pub, iar după achiziționarea biletului trebuie să vă rezervați și masă la 0236.328.344.
Pregătiți-vă să dansați, să cântați și să trăiți spiritul inconfundabil al blues-ului!

 
(P)
Citit 1313 ori Ultima modificare Duminică, 10 Septembrie 2023 09:25