Transportatori de tutun săltaţi pe drumul Bălăbăneştiului

Transportatori de tutun săltaţi pe drumul Bălăbăneştiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ghinionul unuia – bucuria Poliţiei, vezi bine. Marţi seara, ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude (SIF) din Poliţiei Galaţi, împreună cu poliţiştii din comuna Bălăbăneşti, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 24 D, în Bălăbăneşti o autoutilitară a unei societăţi comerciale din Vaslui.

Maşina era condusă de Traian C., de 46 ani, din localitatea Stănileşti, judeţul Vaslui, iar în cabină se mai afla şi Iulian Adrian P., de 22 ani, din localitatea Huşi, judeţul Vaslui.

În interior, poliţiştii au găsit 30 de colete ambalate în folie neagră, sigilate cu bandă adezivă, în care erau 30.000 de pachete de ţigări, de provenienţă Republica Moldova. Tutunul a fost confiscat, autoutilitara fiind indisponibilizată.

Transportatorii sunt cercetaţi pentru deţinere, producere, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Traian C., a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, instanţa dispunând interdicţia de a părăsi ţara pentru 29 de zile, Iulian P. fiind cercetat în libertate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi a tuturor persoanelor implicate în cauză.

Citit 1137 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.