Cu faza de întâlnire la înaintare, prin week-end

Cu faza de întâlnire la înaintare, prin week-end
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Filtre de măsurare a alcoolului la ieşirea din oraş * Ceaţa le va da de furcă şoferilor gălăţeni * Duminică - ziua radarelor în cascadă *

Personal, consider că ceaţa este cel mai enervant fenomen meteo – niciodată nu mi-e clar dacă se aburesc geamurile sau dacă pe afară chiar nu se vede nimic.

Pentru un weekend înceţoşat, aşa cum se anunţă acesta, comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi îi avertizează pe şoferii gălăţeni: „Folosiţi luminile de ceaţă şi faza de întâlnire!”.

În afară de problema ceţei, sâmbătă şi duminică Rutiera face filtre la toate intrările-ieşirile din oraş, ca şi pe principalele drumuri din judeţ, pentru măsurarea consumului de alcool al şoferilor aflaţi în trafic.

Iar comisarul Cojocaru adaugă: „Duminică va exista o concentraţie specială a acţiunii radarelor: pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci sunt amplasate trei aparate, pe Drumul European 581 – două, pe Drumul Naţional 24 D – unul, iar pe Drumul Naţional 26 Galaţi-Folteşti – două”.

Ca să ne vedem cu bine în trafic, nu uitaţi – faza de întâlnire sus!

Citit 904 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.