Călcată în picioare de soţ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 50 de ani din comuna gălăţeană Mihail Kogălniceanu a ajuns la Urgenţe după ce soţul a lăsat omenia la o parte şi a călcat-o în picioare.

Victima povesteşte că nu este prima dată când i se întâmplă aşa ceva şi că ar vrea să divorţeze, dacă ar avea suficienţi bani ca să o facă. Se teme de cel cu care a vrut să-şi petreacă tot restul vieţii şi nu mai ştie încotro să o apuce.

„Îmi iese în drum şi se ia de mine. Nu ne mai înţelegem deloc, nici nu mai ştiu de câte ori m-a dat afară din casă. Astă vară am muncit, dar n-am văzut niciun ban. Îi ţinea el pe toţi”.

„Şi până la urmă i-a şi cheltuit. Iar acum, unde mă prinde, mă bate. Ieri m-a prins la şosea şi m-a călcat în picioare, nici nu s-a uitat unde dă”, povesteşte femeia printre lacrimi. Este în grija medicilor şi îşi va reveni. Cel puţin, până la următoarea bătaie.

„În secţia de Neurochirurgie se află internată o pacientă în vârstă de 50 de ani. Din câte am înţeles, a fost victima unei agresiuni familiale. Prezenta la internare un traumatism cranio-cerebral acut cu un hematom periorbital stâng”.

„Se află într-o stare generală acceptabilă, dar va mai rămâne internată pentru tratament şi continuarea investigaţiilor de specialitate”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Dumitru Isfan.

Citit 793 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.