„Iubeşte-mă, altfel te împuşc!”

„Iubeşte-mă, altfel te împuşc!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Adolescentă ameninţată cu arma de către fostul iubit *

Cine nu a fost supărat când iubitul sau iubita i-a declarat că îl apreciază nespus, mai ales dacă nu îl mai vede? În final, toţi ne-am resemnat şi ne-am văzut de viaţă.

Nu şi romanticul Marian Râpă, de 20 de ani, din comuna Gohor. Astfel, joi, Poliţia Tecuci a fost sesizată de către Alina, de 17 ani, din Gohor, elevă la o şcoală din Tecuci: în dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 9,00 în timp ce se ducea la şcoală, fata a fost acostată în staţia de autobuz din comună de către Marian Râpă, fostul ei prieten.

Deranjat că a fost părăsit, fostul iubit a ameninţat-o pe adolescentă cu un pistol cu gaze, vrând chiar s-o impresioneze şi cu un foc tras în aer. Prin aceste gesturi, tânărul îi cerea fostei nici mai mult, nici mai puţin, decât să fie din nou cu el şi să îl iubească la loc.

Poliţiştii l-au dus pe Marian la sediu pentru cercetări, stabilind că gohoreanul are în mod ilegal un pistol cu gaze, armă care face parte din categoria armelor neletale supuse regimului autorizării.

Pistolul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar lui Marian i s-a făcut dosar penal, fiind cercetat în libertate pentru deţinerea ilegală a unei arme neletale şi ameninţare.

Prozaic final pentru o iubire aşa fierbinte, este?

Citit 2740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.