Două persoane au fost rănite grav după ce o mașină a intrat în roata unui autocamion (FOTO și VIDEO)
Foto: ISU Galați

Două persoane au fost rănite grav după ce o mașină a intrat în roata unui autocamion (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri după-amiază, la Șendreni, la scurt timp după ce polițiștii l-au urmărit în trafic, pe DN 25, pe un șofer care a încercat să scape cu fuga, gonind mai bine de 40 de kilometri.

Un autoturism și un autocamion s-au ciocnit violent pe șoseaua care traversează localitatea după ce șoferul mașinii mici ar fi pătruns pe carosabil.

În urma impactului, unul dintre pneurile vehiculului de mare tonaj a făcut explozie, acesta ieșind de pe carosabil. A traversat spațiul verde și trotuarul, după care a rupt gardul unei gospodării, pătrunzând în curte. Autoturismul cu care s-a ciocnit a fost grav avariat, cele două persoane aflate în interior, șoferul de 52 de ani și o femeie de 75 de ani, rămânând încarcerate. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare și a mai multor ambulanțe SMURD, întrucât cei doi ocupanți ai mașinii au suferit răni foarte grave.

”Femeia a suferit politraumatisme, respectiv traumatism cranio-cerebral și fracturi la membrul superior și inferior drept. Victima a fost preluată de ambulanța SMURD B și mai apoi de echipajul medical de pe elicopter. Bărbatul a suferit politraumatisme multiple, respectiv traumatism cranio-cerebral și fractură membru superior stâng, fiind preluat de ambulanța de terapie intensivă SMURD. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean  Galați”, a precizat col. Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei, un bărbat de 44 de ani, nu consumase alcool, testarea celuilalt conducător auto nefiind posibilă la fața locului din cauza leziunilor grave pe care acesta le avea. Urmează ca polițiștii să stabilească circumstanțele în care acesta a intrat pe contrasens și a provocat impactul violent cu roata autoutilitarei, în cadrul dosarului penal deschis pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2617 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 03:34

1 comentariu

  • postat de Radu
    Miercuri, 20 Septembrie 2023 16:17
    80.24.237.***
    Bravo Mariana, asa imi place, autoturism, AUTOCAMION, vehicul de mare tonaj, asa DA. Nu TIR. Felicitari!
    4
    14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.