Gălăţeancă ruptă în bătaie, în plină stradă

Gălăţeancă ruptă în bătaie, în plină stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Agresorul n-a avut ce să-i ia victimei, aşa că s-a mulţumit cu cheile de la apartament şi cu un pachet de şerveţele nazale * Ce va păţi atacatorul, după ce va fi identificat de oamenii legii, rămâne de văzut *

Are 57 de ani şi credea că a văzut destule la viaţa ei! Ei bine, trecuse cu vederea tocmai ce e mai rău: în Galaţi eşti în permanenţă în pericol, chiar pe stradă, în mijlocul oamenilor.

Vorbim despre Mariana Băbuţă, o femeie care locuieşte în zona Micro 38 şi care a trecut, duminică seara, printr-o situaţie terifiantă. A plecat să-şi viziteze fiica şi s-a întors acasă imediat după lăsarea întunericului. Atunci s-a produs nenorocirea.

Doi pumni în faţă

„Am ieşit să-mi plimb căţelul, ne povesteşte cu greu femeia internată acum la ORL. M-am dus până la fata mea care era bolnavă. Stătuse toată ziua la pat şi am zis să îi duc ceva, ei şi nepoţelului meu. Asta era pe la 15.30”.

„Am stat la fată până pe la 19.30, după care am pornit spre casă. Când să traversez, acolo la colţ, am văzut un tânăr care s-a desprins dintr-un grup şi a venit spre mine. Mi-am grăbit căţelul şi am mărit pasul. A venit şi el mai repede”.

„Când a ajuns în dreptul meu, mi-a dat un pumn în faţă. M-am dezechilibrat şi atunci mi-a mai dat un pumn. Am scăpat cheile şi un pachet de şerveţele pe jos”.

„Nici nu avea ce să-mi ia, că nu aveam bani. Doar şerveţelele şi cheile. Telefonul îl aveam în buzunarul de la piept, dar pe acesta nu mi l-a luat. Îi cumpărasem un pachet de biscuiţi nepoţelului, la dus”, povesteşte femeia, de pe patul de spital.

„Să fie găsit amatorul de şerveţele!”

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Într-adevăr, plângerea există, iar în cauză Poliţia face deja cercetări pentru depistarea agresorilor”.

„A fost internată o doamnă de 57 de ani are credea că în oraşul Galaţi poţi să-ţi plimbi liniştit căţelul. Uite că a greşit! S-a ales cu un traumatism ocular: amândoi ochii sunt umflaţi în urma pumnilor încasaţi în faţă. Nu prea îi poate deschide”.

„Are şi fractură de piramidă nazală. Autorul acestei fapte eroice: un puşti. Probabil credea că oamenii care îşi plimbă câinii sunt plini de bani. Nu sunt plini de bani, prostule!, sunt plini de suflet”.

„Oricum, s-a făcut suma cu un pacheţel de şerveţele de şters nasul şi cu cheile de la locuinţa victimei. Sper că Poliţia îl va găsi pe amatorul de şerveţele”.

„Din păcate, devenim o realitate din ce în mai violentă şi suntem din ce în ce mai puţin apăraţi”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Părerea noastră este că omul s-ar putea s-o fi pocnit pe femeie din alte raţiuni. În caz contrar, nu vorbim despre cel mai şiret dintre agresori!

pnl3
Citit 1545 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.