Un curcubeu de crizanteme la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Un curcubeu de crizanteme la Muzeul de Ştiinţele Naturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de flori îşi deschid corolele în acest weekend, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, unde se desfăşoară a VIII-a ediţie a manifestării „Regina Toamnei, Crizantema”. Aproximativ 25 de expozanţi de profil sunt prezenţi la ediţia din acest an, frumuseţea florilor îmbinându-se cu frumuseţea meşteşugului artei populare şi artizanale.

Pe lângă florile specifice toamnei, renumite pentru rezistenţa lor, gălăţenii pasionaţi de grădinărit sau cei care adoră ghivecele de apartament au o ofertă bogată.

Dacă nu aveţi de gând să achiziţionaţi nici flori, nici o oală pentru sarmale, un mileu sau o cergă de la meşterii populari, totuşi, în acest sfârşit de săptămână n-ar trebui să evitaţi câtuşi de puţin Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii.

Numai vederea curcubeului de flori din holul instituţiei sau de pe esplanadă vă înseninează cât pentru o săptămână de acum înainte. În plus, după cum ne dă de veste vremea, avem parte de două zile de toamnă frumoasă.

Deci se anunţă un weekend numai bun pentru plimbare, chiar de dimineaţă, de la ora 9,00, până după-amiază, la ora 17,00, exact când este deschisă expoziţia de crizanteme.

Citit 1239 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.