Mary Poppins de Galaţi sare de pe pod – în Siret

Mary Poppins de Galaţi sare de pe pod – în Siret
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai bine moartă, decât udă * Sinucidere cu datorii la bănci, SMURD şi umbrela magică *

Conform declaraţiilor martorilor, aflată pe podul de la Siret, înarmată cu o umbrelă, o gălăţeancă în vârstă de 40 ani s-a aruncat de pe podul de la Siret, în apropiere de Real.

Femeia a ameninţat că vrea să se omoare pentru că are datorii la bănci şi nu şi le poate achita. De asemenea, aceiaşi martori confirmă că în geanta abandonată de femeie au fost găsite şi multe medicamente.

Fâşul salvator

Când femeia a sărit, martorii sunaseră deja la 112, aşa că este de mirare că SMURD-ul nu a intervenit înainte de a se produce „tragedia” propriu-zisă.

Între timp, bine susţinută la suprafaţa apei de geaca de fâş în care era îmbrăcată, femeia a fost scoasă la mal de către pescarii din zonă.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Echipajul SMURD a intervenit la două minute de la producerea incidentului, femeia fiind găsită conştientă, dar în şoc hipotermic. A fost stabilizată şi transportată la Spitalul de Urgenţă, ea fiind în acest moment în afara oricărui pericol”.

Premieră

Nu este primul caz în care un concitadin încearcă să îşi ia viaţa din cauza datoriilor la bănci - o femeie de 51 de ani fiind găsită spânzurată în urmă cu două zile, pe strada Grădina Veche, din acelaşi motiv.

Cu toate acestea, este pentru prima dată când „sinucigaşul” alarmează şi martori, şi medici, şi îşi ia şi măsuri de protecţie împotriva umezelii, cu umbrela. Că dacă tot plonja în apa rece, poate săreau stropi, iar în loc să moară, se uda.

Citit 3583 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.