Elev de liceu, mort după ce a căzut de la etajul al patrulea

Elev de liceu, mort după ce a căzut de la etajul al patrulea
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Dramă fără margini într-o familie din Galați, după ce un tânăr de numai 18 ani a plonjat în gol, de la etajul al patrulea al unui bloc din Țiglina 3

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, adolescentul fiind găsit în fața blocului de vecinii care au sunat la 112. Băiatul se afla într-o stare extrem de gravă, în urma căzăturii de la aproape 15 metri înălțime, echipajul SMURD încercând să-l resusciteze circa o oră și jumătate. Manevrele au reușit în prima fază, tânărul fiind transportat în stare critică la Spitalul de Urgență. Leziunile au fost însă incompatibile cu supraviețuirea, el decedând la câteva ore de la internare.

Poliția a demarat o anchetă pentru a lămuri împrejurările în care tânărul, care locuia cu familia într-un apartament de la etajul al doilea, a căzut de la etajul patru. Cea mai plauzibilă variantă, confirmată de faptul că ar fi fost găsite mai multe bilețele de adio lăsate pentru fiecare membru al familiei, ar fi aceea că tânărul, elev la un reputat colegiu din Galați, și-ar fi luat zilele. Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs această tragedie, încă un semnal de alarmă referitor la fragilitatea adolescenților. 

Citit 4882 ori Ultima modificare Marți, 17 Octombrie 2023 19:23

3 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.