Sinucidere şi recidivă

Sinucidere şi recidivă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Găsită de soţ, femeia a fost salvată de la moarte în ultimul moment *

Şocantă, dimineaţa de sâmbătă l-a surprins pe soţul unei gălăţence în postura de salvator al vieţii soţiei sale. Chiar înainte de a fi prea târziu, bărbatul şi-a găsit nevasta atârnată în laţul cu care vroia să se spânzure.

„Omul a tăiat funia, dar femeia de 53 de ani era deja în stare de inconştienţă”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi: „Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe bulevardul Dunărea din Micro 21, pentru a o resuscita pe victima unei tentative de sinucidere.

„Deşi operaţiunea de salvare a reuşit, iar femeia avea din nou puls, ea era deja în stare de comă profundă. A fost transportată la UPU şi internată în Spitalul de Urgenţă, pentru a fi sub supravegherea medicilor”.

Încă nu se ştie ce a determinat-o pe concitadina noastră să vrea să îşi ia zilele, dar conform datelor deţinute de Poliţie, femeia nu era la prima tentativă, ea încercând şi la începutul acestui an să se omoare – prin tăierea venelor -, tentativă care de asemenea nu i-a reuşit.

Citit 1892 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.