„Domniţa Livia”, în seara vocilor gălăţene de la „Vocea României”
Foto: Pro TV

„Domniţa Livia”, în seara vocilor gălăţene de la „Vocea României”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ultima etapă a confruntărilor la “Vocea României” de vineri, 17 noiembrie 2023, a fost, cu siguranţă, seara vocilor din oraşul sau judeţul nostru. Şi asta pentru că nu doar Adrian Galbinu, Alexandra Căpitănescu şi Alexandra Damian au intrat în „ring” dornici să-şi continue evoluţia în concursul Pro Tv, ci şi Livia Crăescu,

„Domniţa Livia”

Gălăţeanca Livia Crăescu – „Domniţa Livia” după cum îi place să i se spună, mărturisea, înainte de a intra în „ring” că este pregătită să ajungă în etapa live-urilor la „Vocea României”. A fost încântată de piesa pe care antrenorul ei, Tudor Chirilă, a ales-o pentru „duetul/duelul” cu o altă concurentă, Katia Florea: „Turn me on” a artistei Norah Jones. „Piesa pe care a ales-o Tudor pentru noi, simt că a fost aleasă poate puțin mai mult pentru mine, pentru că eu deja cânt Norah Jones. Rezonez foarte mult cu Norah Jones. Are această eleganță în voce și consider că piesa este o alegere extraordinară. (...) Simt sincer că am șanse să ajung în live-uri. Simt, pentru că sunt pregătită”, a declarat Livia la testimoniale.

Theo Rose a remarcat noua strălucire a gălăţencei: „Aș vrea să-ți spun, Livia, că îți stă foarte bine așa. E un nou tip de atitudine cu care te vedem și ți se potrivește”.

„Pentru mine a fost ca o masă de fine dining. Adică câte puțin din fiecare... arată bine, gustul este rafinat. Cam așa a fost și da, e vorba de fragilitate și e vorba și de felul în care ați emis sunetul. Eu la asta am fost atent. (...) Amândouă ați fost foarte mișto”, a fost de părere Smiley.

În opinia lui Horia Brenciu, într-o piesă fragilă, câştigă cea mai fragilă voce. Aceasta a fost şi alegerea lui Tudor Chirilă. „E un test ăsta să cânți reținut și pentru asta meritați aplauzele mele și ale tuturor”, a spus artistul, anunţând că va merge mai departe cu Katia Florea.

Din păcate, Livia Crăescu nu a convins niciun alt antrenor să-i ofere un loc în echipa lui.

Citit 1311 ori Ultima modificare Duminică, 19 Noiembrie 2023 20:23

2 comentarii

  • postat de comunismul
    Luni, 20 Noiembrie 2023 16:44
    5.13.143.***
    da si ganditi-va foarte bine ca astia sunt muzicienii de maine!? pe astia o sa ii vezi cantand la eurovision! asa de rau o sa ajungem cu muzica! noi oricum nu vom castiga cred vreodata eurovision! poate in 2030! sa zicem spunem mersi sarumana ca am avut odata valori in muzica! in 1969 poftim simplu!
    2
    1
  • postat de Gigel
    Luni, 20 Noiembrie 2023 12:53
    5.13.193.***
    Am ajuns sa nu mai inteleg rostul acestor concursuri deoarece toata muzica de la radio este la fel. Nu se mai cauta sa ai voce, ai un sponsor si esti dispus/a la compromisuri vei avea succes. Pacat ca sunt multe voci care se vor pierde pe drum.
    0
    6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.