Accident cu mașina de poliție din cauza unei apariții neașteptate pe carosabil

Accident cu mașina de poliție din cauza unei apariții neașteptate pe carosabil
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

O autospecială aparținând Postului de Poliție de la Băleni a fost avariată grav în urma unui accident rutier petrecut în zona Gârboavele. Impactul cu un autoturism civil a avut loc pe DN 24 D, vineri seara.

Ambele mașini se deplasau în aceeași direcție, numai că autoturismul privat, aflat în față, a oprit brusc în momentul în care șoferul a observat că pe carosabil, în fața mașinii, a apărut o ...oaie. În încercarea de e evita impactul, cel aflat la volan a frânat fără să mai apuce să semnalizeze. A fost lovit în plin de autospeciala poliției, care venea din spate, agentul de la volan neavâd nici el timp să evite coliziunea.

Ambele autoturisme au fost avariate, dar, din fericire, niciunul dintre cei aflați în mașini nu a fost rănit și nici nu aveau probleme cu permisele de conducere sau cu consumul de alcool ori alte substațe.

Din păcate, singura care a avut de suferit a fost oaia, care nu a supraviețuit impactului cu mașina a cărei cale a tăiat-o după ce s-a rătăcit de turmă.

Citit 2551 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

5 comentarii

  • postat de Adi
    Luni, 27 Noiembrie 2023 17:59
    86.124.205.***
    Agenții erau cu mult în spatele meu în momentul depășirii doar ca frânarea Loganului nu este la fel de eficienta ca la mine și probabil și anvelopele au fost un factor important!
    Carosabilul era puțin umed și a fost suficient cât Loganul sa alunece. Viteza de deplasare fiind mult sub limita maxima
    0
    0
  • postat de Atenție la neatenție!
    Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 13:04
    86.124.201.***
    Lui Jean de la Fontaine i-i ieșea ceva remarcabil din întâmplarea de fata. Aici e vorba de nerespectarea distantei legale între automobile aflate în rulare pe același sens de mers. Cei din mașină politiei sunt buni de plata și permis suspendat.
    1
    23
  • postat de Miron
    Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 12:11
    95.77.107.***
    De mirare este ca nu se aminteste de o expresia legala "pastrarea distantei regulamentare intre doi boi"... Despre care purtatorul de volan din spate trebuia sa stie fiind sarcina/obligatie de serviciu scump rasplatita de MAI!Ce sa mai spunem de brailenii cu scutul uman pe motiv de lispa cuie!
    1
    16
  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 11:54
    5.13.168.***
    Agentul de ce conducea la "bara din fata" ? Ca e vremea nefavorabila, unde e sintagma aia cu "reducerea vitezei pana la evitarea oricarui pericol" si cu pastrarea unei distante fata de alte vehicule.....Pastrama din roadkill.
    1
    23
  • postat de Nicusor
    Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 11:45
    5.13.129.***
    Politistii NU AU OBLIGATIA in trafic sa asigure o distanta de siguranta pentru la evitarea oricarui pericol (chiar si in misiune) ???
    1
    23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.