Bărbat paralizat, ucis în bătaie de fratele care îl îngrijea

Bărbat paralizat, ucis în bătaie de fratele care îl îngrijea
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Teribilele acuzații planează asupra unui bărbat de 50 de ani din Tămăoani, reținut după ce fratele său, cu 12 ani mai în vârstă, a fost găsit mort. Criminaliștii au stabilit, în urma primelor investigații, că victima decedase din cauza a numeroase leziuni suferite prin lovire. Fratele, principalul suspect, este acuzat de omor calificat.

Moartea bărbatului în vârstă de 62 de ani a fost semnalată duminică seară, la 112, chiar de fratele său, cu care locuia sub același acoperiș, la Tămăoani. Cu multiple probleme de sănătate și imobilizat la pat de câteva luni, din cauza unei paralizii, victima a fost găsită de medicii de la Ambulanță și, mai apoi, de polițiștii ajunși la fața locului, în cada din baie.

Omul era dezbrăcat și prezenta multiple urme de lovituri, care contraziceau afirmațiile fratelui mai mic, care susținea că așa l-a găsit. Raportul medico-legal eliberat după ce cadavrul a fost supus necropsiei a confirmat bănuielile anchetatorilor. Sexagenarul avusese parte de o moarte violentă, multiplele echimoze mai vechi și mai noi de pe tot trupul fiind rezultatul unor lovituri premeditate.

Din acest motiv, polițiștii de la Investigații Criminale au schimbat firul anchetei, pornite de la premisa că bărbatul murise accidental sau din cauze naturale. Sub acuzația de omor calificat, oamenii legii l-au reținut pe fratele cu care locuia și care alertase autoritățile, încercând să pară nevinovat, cu atât mai mult cu cât vecinii au susținut că acesta ar fi fost mai degrabă prieten cu paharul decât cu fratele bolnav, de care ar fi fost normal să aibă grijă.

Suspectul urma să fie prezentat Tribunalului Galați cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile și riscă cel puțin 12 ani de pușcărie.

Citit 2817 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Ianuarie 2024 19:18

1 comentariu

  • postat de marr
    Marți, 23 Ianuarie 2024 20:01
    86.124.203.***
    Asa l-a gasit ...Ei aș . Pai daca era Paralizat ...cum a ajuns la cada din baie ?
    Explicatie , zici ca-i desprinsa din minunile din biblie .
    6
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.