Soț furios, pericol public. Conflict în familie, cu răniți și mașini incendiate

Soț furios, pericol public. Conflict în familie, cu răniți și mașini incendiate
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

A fost alertă în județul Galați, din cauza unui bărbat de 36 de ani care a semănat teroare în două localități, după ce a pus la cale un plan de răzbunare împotriva propriei familii. Individul a avariat cinci mașini, dintre care două prin incendiere, în încercarea de a-i da o lecție soției. În cele din urmă, a fost luat cu forța de poliție și dus la spital, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența alcoolului și/sau a drogurilor.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul prânzului, individul originar din comuna Barcea făcându-și apariția la volanul mașinii în fața grădiniței unde soția lui mersese să-și ia copiii. Din motive ce urmează să fie stabilite, bărbatul a intrat cu viteză în mașina femeii, parcată în fața unității de învățământ, neștiind cine se află în interior.

"În acel moment, în autoturismul lovit se afla o singură persoană pe locul din dreapta față, respectiv cumnata bărbatului, de 36 de ani, care a reușit să iasă din mașină, fiind rănită ușor. Aceasta a fost preluată și transportată la spital, pentru a primi îngrijiri medicale", a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bărbatul nu și-a oprit demersurile și și-a continuat drumul, până la casa primarului din Barcea, unde a intrat cu mașina în două autoturisme parcate în fața porții. A plecat apoi la Podoleni, la domiciliul surorii sale, unde a "încins" atmosfera, incendiindu-și propria mașină și pe a rudei sale, aflate în casă la acel moment.

Pompierii din Ivești și cei din Tecuci nu au reușit să mai salveze mare lucru din mașinile care au ars ca două torțe. "Pompierii au ajuns în scurt timp și au lichidat incendiul în limitele găsite. A ars un autoturism Volkswagen Passat în proporție de sută la sută, iar al doilea autoturism, marca Mercedes C220, a ars în zona compartimentului motor", a precizat cpt. Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Tot la Podoleni a fost reținut individul violent și piroman. Polițiștii l-au dus la spital pentru prelevarea de probe biologice, existând suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influența anumitor substanțe. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și vătămare corporală, existând posibilitatea ca, în funcție de evoluția anchetei, să mai fie formulate și alte acuzații.

Citit 3801 ori Ultima modificare Joi, 25 Ianuarie 2024 18:08

3 comentarii

  • postat de Gigel
    Vineri, 26 Ianuarie 2024 10:09
    5.13.174.***
    Interlopeala rurala.
    0
    9
  • postat de costelzn
    Joi, 25 Ianuarie 2024 20:39
    5.13.133.***
    Care stie cum il cheama pe smecher?
    2
    21
  • postat de marr
    Joi, 25 Ianuarie 2024 18:57
    86.124.203.***
    Daca mai gasea si o butelie de gaz , ceva ...meniul era complet .
    4
    19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.