„Acţiunea” se reinventează

„Acţiunea” se reinventează
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe când precambrianul crizei din media se îngâna cu cambrianul dositului de galbeni la ciorap, câţiva juni au încercat marea udându-şi degetele pentru a lansa un ziar săptămânal.

Cutezătorul-şef, cel care se face responsabil pentru apariţia săptămânalului „Acţiunea”, un ziar de 16 pagini care conţine analize jurnalistice, editoriale şi informaţii generale despre Galaţi, este ziaristul gălăţean Cezar Amariei.

Lansarea hebdomadarului a fost o lansare la apă propriu-zisă, pentru că unul dintre ziare a fost pliat şi transformat într-o bărcuţă de hârtie, care a plecat din mâna naşului său pe apele tulburi ale Dunării.

Imediat după lansare, Amariei a spus că speră ca ziarul pe care îl conduce să îşi cucerească cititorii prin calitatea materialelor prezentate.

A adus şi câteva argumente pentru a încerca să-şi cucerească viitorii cititori: în primul rând este vorba despre, probabil, cel mai bun editor-şef din ţară, Mihai Eminescu, ale cărui producţii gazetăreşti, atât de actuale, vor fi reluate în paginile acestui ziar.

Apoi, din spusele colegului jurnalist, ziarul are şi un super-erou, Don Quijote, care se va lupta săptămânal cu morile de vânt.

O iniţiativă sănătoasă şi de lăudat care trebuie marcată cum se cuvine. Îi urăm succes şi sperăm din tot sufletul ca Don Quijote să îşi croiască drum drept prin hăţişurile ce se ivesc numaidecât la orizont, chiar înaintea morilor de vânt.

Citit 1613 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.