Vârsta le înnobilează pe doamne. Beţiile, nu!

Vârsta le înnobilează pe doamne. Beţiile, nu!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum ar trebui să fie, după părerea dumneavoastră, o doamnă de 65 de ani? Până ieri dimineaţă, noi ne-am fi gândit imediat fie la o femeie încă frumoasă, care a învăţat deja cum să se bucure de fiecare clipă a vieţii, fie la o bunică dedicată în întregime copiilor şi nepoţilor. Nu că prima variantă ar exclude-o pe a doua! 

Ei bine, după ce am văzut-o pe doamna de 65 de ani internată în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, am înţeles că se poate şi altfel, numai să vrei. Am aflat că doamna căreia, la drept vorbind, nu i-ar prinde deloc rău o baie nu se află la prima internare. La precedenta avea chiar o alcoolemie de 4 la mie. Dar să nu răscolim trecutul!

Acum, femeia susţine că a fost bătută de vreo trei puşti de circa 14 ani, care ar fi vrut să-i ia poşeta în care nu ţinea mai mult de 1,5 lei. Poliţia nu prea are informaţii despre caz, drept pentru care îi dorim doamnei însănătoşire grabnică şi cât mai multe apusuri de soare … pe uscat!

„Se află internată o pacientă care a fost victima unei agresiuni şi care prezintă un traumatism cranio-cerebral acut, cu echimoză periorbitală stângă şi o altă echimoză facială. Starea sa este acceptabilă, dar va mai rămâne internată pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Dumiru Isfan.  

Citit 1197 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.