Campion la bodybuilding

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Laurenţiu Popa, învingător în SUA: Românul Laurenţiu Popa a câştigat locul 1 la categoria lightweight open şi locul 3 la lightweight novice în cadrul concursului de culturism Lackland NPC Bodybuilding  U.S.A. din Texas.

Împreună cu antrenorul său, Kavin Love, şi partenerul de antrenament, Dominic Garcia, s-a hotarât să participe la concursul de culturism organizat în Texas după un  timp foarte scurt de pregătire, de numai cinci săptămâni.

Laurenţiu Popa este fascinat de culturism încă de la vârsta de 12 ani, când a început să se antreneze la Metrorex Bucureşti, într-o sală de culturism nu foarte dotată, dar cu o mare atracţie, pentru că era locul unde se antrena un român campion, Florin Uceanu.

Pe data de 13 noiembrie, în faţa a unei audienţe de peste 300 de spectatori, Laurenţiu Popa şochează audienţa cu apariţia sa, o adevărată artă în simetrie musculară a fizicului uman, învingând 15 competitori cu experienţă, majoritatea americani.

* Expoziţie la Nürnberg: Românii din Germania pot viziona în perioada 20 - 21 noiembrie, la Galerie Artelier din Nürnberg, o expoziţie de pictură semnată de artistul român Laurenţiu Feller, un timişorean care locuieşte, din 1994, în Germania.

* Încă un premiu pentru „Colivia”: După premiul recent de la Valladolid, scurt-metrajul „Colivia”, regia Adrian Sitaru, a obţinut premiul II în cadrul Festivalului de Film ALCINE din Alcalá de Henares, Spania, la secţiunea dedicată scurt-metrajelor europene.

* Clubul Femina din Anvers: Clubul Femina al asociaţiei socio-culturale belgiano-române Mioriţa din Anvers organizează sâmbătă, 20 noiembrie, începând cu ora 10:00, o nouă întâlnire. Intenţia organizatorilor pentru această ediţie este de a discuta, printre altele, despre educaţia bilingvă/biculturală a copiilor.

Citit 935 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.