Lăsat fără țigări și mașină, în mijlocul străzii

Lăsat fără țigări și mașină, în mijlocul străzii
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Aproape 900 de pachete de țigări fabricate în Republica Moldova au fost descoperite în autoturismul unui gălățean de către polițiștii de frontieră. Agenții aveau informații că bărbatul se ocupa cu comerțul de tutun introdus ilegal în țară și i-au făcut un flagrant, imediat după aprovizionare. L-au oprit în trafic, pe o stradă din oraș, iar la controlul autoturismului au găsit, ambalate în saci depozitați în portbagaj și pe bancheta din spate, 882 de pachete de diferite mărci, toate provenite de peste Prut. Țigările, în valoare de 13.230 de lei, și mașina, în valoare de 12.500 de lei, au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor care se fac în dosarul penal deschis pentru contrabandă.

Citit 2328 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 16:17

1 comentariu

  • postat de Trandafirul Galben
    Joi, 11 Aprilie 2024 09:08
    5.13.143.***
    E bine că avem și polițiști care își fac treaba.
    Doar că acesta este un caz minor,cantitățile mari sunt "protejate",încă.
    Sper să scăpăm încet,încet de cât mai mulți corupți.
    0
    3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro