Prima gălățeancă în „Sezonul campionilor” la „Vedeta familiei”

Prima gălățeancă în „Sezonul campionilor” la „Vedeta familiei”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sasha Damian este prima dintre cele trei gălățence câștigătoare ale edițiilor trecute „Vedeta familiei” care urcă pe scena televiziunii naționale în „Sezonul campionilor”. O puteți vedea sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11,00, pe TVR 1. Pe lângă talentul remarcabil și perseverență, Sasha va încerca să demonstreze că bucuria de a fi pe scenă este cea mai importantă. Și nu avem nicio îndoială că va reuși!

Reamintim că, după trei sezoane „Vedeta familiei”, în care copiii s-au întrecut în voce, talent și performanță scenică, sezonul al patrulea este unul special: câștigătorii edițiilor trecute vor lupta pentru titlul de „Campionul publicului” și pentru premiul în valoare de 3.000 de euro. În fiecare ediție a acestui nou sezon, trei concurenți campioni din sezoanele anterioare parcurg trei probe, iar din cei trei este ales un câştigător, care va merge mai departe în finala din 1 iunie.

Orașul nostru va avea cel puțin trei reprezentante în acest sezon al campionilor: Sasha Damian, Timeea Bostan și Marina Iancu, elevele profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Să ne bucurăm alături de ele, dorindu-le mult succes!

Citit 1066 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.