Prima gălățeancă în „Sezonul campionilor” la „Vedeta familiei”

Prima gălățeancă în „Sezonul campionilor” la „Vedeta familiei”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Sasha Damian este prima dintre cele trei gălățence câștigătoare ale edițiilor trecute „Vedeta familiei” care urcă pe scena televiziunii naționale în „Sezonul campionilor”. O puteți vedea sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11,00, pe TVR 1. Pe lângă talentul remarcabil și perseverență, Sasha va încerca să demonstreze că bucuria de a fi pe scenă este cea mai importantă. Și nu avem nicio îndoială că va reuși!

Reamintim că, după trei sezoane „Vedeta familiei”, în care copiii s-au întrecut în voce, talent și performanță scenică, sezonul al patrulea este unul special: câștigătorii edițiilor trecute vor lupta pentru titlul de „Campionul publicului” și pentru premiul în valoare de 3.000 de euro. În fiecare ediție a acestui nou sezon, trei concurenți campioni din sezoanele anterioare parcurg trei probe, iar din cei trei este ales un câştigător, care va merge mai departe în finala din 1 iunie.

Orașul nostru va avea cel puțin trei reprezentante în acest sezon al campionilor: Sasha Damian, Timeea Bostan și Marina Iancu, elevele profesoarei de canto Monica Măciuceanu.

Să ne bucurăm alături de ele, dorindu-le mult succes!

Citit 1013 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 10:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro