Activități interactive pentru toată familia, la sfârșitul lunii mai, la Festivalul "Gulliver"

Activități interactive pentru toată familia, la sfârșitul lunii mai, la Festivalul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” invită gălățenii la festival. Astfel, teatrul din Galați se pregătește pentru ediția 2024 a Festivalului Internațional de Animație Gulliver, ce se va desfășura în perioada 20-25 mai. Ediția din acest an este una aniversară, prin care teatrul gălățean celebrează 30 de ani de continuitate și de consecvență în slujba artei, culturii, a educației și a frumosului.

Festivalul „Gulliver” 2024 se bucură de un program de spectacole special, complex, cu o reprezentare internațională sporită, asigurată prin prezența mai multor trupe de teatru din străinătate: David Zuazola din Spania, Bence Sarkadi Theater of Marionettes din Ungaria, The Key Theatre din Israel și Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” Chișinău din Republica Moldova. Totodată, selecția de spectacole a acestei ediții se remarcă prin participarea unor reprezentanți de seamă ai teatrului românesc, precum Teatrul Național ”I.L.Caragiale” București, alături de Marius Manole, Marius Bodochi, Radu Afrim, Teatrul Mic, Teatrul de Artă București, Teatrul ”Ion Creangă” București, Opera Comică pentru Copii București, Teatrul Muzical Ambasadorii București, Teatrul Magic Puppet din Cluj-Napoca. În completare, vor fi prezente, desigur, cele mai reprezentative teatre cu specific pentru copii și tineret din țară: Teatrul de Animație ”Țăndărică” București, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Ariel” Târgu Mureș, Teatrul pentru Copii ”Arlechino” Brașov, Teatrul pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, Teatrul de Păpuși ”Puck” Cluj-Napoca, Teatrul Tineretului Piatra Neamț, Teatrul de Animație pentru Copii și Tineret ”Imaginario” Ploiești.

Și în acest an, Festivalul ”Gulliver” va cuprinde, deopotrivă, secțiunea de actvități în aer liber, cu un program generos și diversificat de activități interactive pentru întreaga familie, cu spectacole, ateliere de creație, animație, joacă distractivă și multe surprize pentru cei mici. Totodată, Festivalul ”Gulliver” reunește activități conexe, precum expoziții specifice, lansări de carte, workshopuri, conferinţe, dezbateri, precum și alte proiecte și acțiuni din sfera cultural-educativă. Așadar, Teatrul ”Gulliver” pregătește din nou publicului un preaplin de experiențe artistice deosebite, cu spectacole și activități speciale, în cadrul celui mai atractiv eveniment artistic-cultural local, dedicat întregii familii, Festivalul Internațional de Animație ”Gulliver”.

Programul detaliat al spectacolelor și activităților din cadrul Festivalului Internațional de Animație ”Gulliver”, eveniment la care "Viaţa liberă" este partener media, va fi disponibil în curând pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”.

Citit 871 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2024 18:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro