Zdrobită de Skoda, pe zebra de la Stirex

Zdrobită de Skoda, pe zebra de la Stirex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoferul a rămas fără permis * În stare gravă, femeia a fost internată la Urgenţe *

Nicio precauţie nu înseamnă prea mult atunci când traversezi aglomerata stradă a Brăilei. În special în zona Stirex, unde nebunia traficului face ca maşinile să evite cu scârţâituri de roţi tragediile rutiere.

Ieri, din păcate, nici zebra nu a ferit-o pe o gălăţeancă de 56 de ani de impactul cu o Skoda Octavia care rula pe banda de viteză de pe Brăilei.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „La ora 9,45, la Stirex, gălăţeanul Costică Coştoi, de 48 de ani, îşi conducea Skoda Octavia GL 54 COS, dinspre strada Domnească spre bulevardul George Coşbuc, pe banda a treia”.

„Şoferul nu a putut-o evita pe Carmen Cercel, de 56 de ani, din Galaţi, care traversa corect, pe trecerea de pietoni. În urma impactului, femeia a fost grav rănită, ea fiind internată la Spitalul de Urgenţă cu traumatism cranio-cerebral, fractură de gambă dreapta şi fractură de piramidă nazală”.

„În acest moment, conducătorului auto i s-a ridicat permisul auto, în cauză fiind făcut dosar penal. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale, se va da şi soluţia finală în acest caz”.

Este primul accident petrecut la Galaţi după patru zile de calm rutier total.

Citit 1825 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.