Marţi, la "Leonard" - Gala Culturii Gălăţene

Marţi, la "Leonard" - Gala Culturii Gălăţene
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Direcția Județeană pentru Cultură Galați lansează o invitație de nerefuzat publicului gălățean care apreciază și susține actul cultural, în toate formele sale. Astfel, marți, 14 mai 2024, sunteți așteptați la un spectacol extraordinar dedicat culturii gălățene, oamenilor și instituțiilor care o promovează.

"Immanuel Kant spunea că un popor fără cultură este un popor ușor de manipulat. Ei bine, îți oferim rezistența la manipulare: vino marți, 14 mai, la ora 18,00, la Teatrul Național de Operă și Operetă «Nae Leonard» din Galați, la cea de-a XI-a ediție a Galei Culturii Gălățene", sună invitaţia lansată de directorul Direcției Județene pentru Cultură Galați, jurnalistul, profesorul şi omul de cultură Cătălin Negoiţă.

Ca în fiecare an, organizatorii promit un spectacol cu premii, personalități și multe momente artistice, susținute de vedete de prim rang, dintre care îi amintim pe solista Cristina Boghici, Alexandra Căpitănescu şi Florin Chiriac and The Hippie Band, chitaristul Bogdan Gabriel Ştefan şi balerina Daria Ştefania Cîmpeanu. Intrarea este liberă.

Citit 995 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2024 11:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro