Anchetă pentru încăierare la un concert sătesc

Anchetă pentru încăierare la un concert sătesc
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

S-au împărțit pumni și picioare la o sărbătoare comunală din județul Galați, altercație în urma căreia câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar poliția a deschis o anchetă. Scandalul ar fi pornit între două grupuri de persoane care participau la un concert organizat de Primăria Ghidigeni cu ocazia zilelor comunei.

Disputa verbală a degenerat în violențe fizice, o femeie și un bărbat alegându-se cu leziuni care au necesitat intervenția echipajelor de la Ambulanță. Aceștia au primit îngrijiri la fața locului, după care au fost duși la spital. Polițiștii prezenți pentru asigurarea măsurilor de ordine publică au făcut primele constatări și au luat act de reclamațiile celor implicați.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru încăierare, urmând ca ancheta să stabilească motivul și gradul de implicare al persoanelor vizate. 

Citit 3528 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 00:10

3 comentarii

  • postat de trăieșteanu ...din mila DOMNULUI....
    Luni, 27 Mai 2024 08:45
    128.127.117.***
    Am cunoscut astfel de oameni.In scoală,in armată,pe ogoare,La muncă.Mai ales La petreceri.Ei le sparg.Ei de frică să nu-și piardă praful de pe tobă,Pusi mereu pe scandal ,bătaie,Băutura se hrănesc cu frica celorlalți bazînduse pe Gașcă,.Ei nu-și revin niciodată.Locul lor nu este între oameni.
    2
    4
  • postat de Gigel
    Duminică, 26 Mai 2024 17:19
    5.13.171.***
    Alde rednex o dau in muschi din orice.Cica cel mai des e ca nu se respecta intre ei....
    1
    19
  • postat de Das
    Duminică, 26 Mai 2024 16:16
    89.137.229.***
    Cand spui judetul galati spui evul mediu si neanderthali ! Ma refer la oameni ..ma rog..bestii cu chip de om!
    11
    20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro