Ziua și întreruperile de curent în Galați

Ziua și întreruperile de curent în Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni vine cu mai puține întreruperi de curent programate, conform datelor publicate de Distribuție Energie Electrică România (DEER) - Sucursala Galați. Întreruperile, cu durate anunțate de maximum patru ore, sunt cauzate de intervențiile la rețea și încep la orele 8.00 sau 12.00, în funcție de zonă.

Astfel, vineri, 31 mai, vor rămâne temporar fără curent electric consumatori de pe străzile Dr. Răutu (inclusiv Secția bobinaj SDEE Galați), Falezei (Brateșul SCM), Constantin Brâncoveanu (Apă Canal), Armata Poporului (blocurile CL 1, 2 și 3), Roșiori (BR 16, BR 16A și BR 16B) și Calea Prutului (AEG Tehnology).

Tot vineri, de întreruperi temporare de curent vor avea parte consumatorii din localitatea Tudor Vladimirescu - zona situată pe partea dreaptă a DN 25, de la intrarea în localitate până la Primărie.

*Toate datele care apar în articolele publicate de „Viața liberă” cu privire la întreruperile programate ale furnizării de energie electrică - străzi, blocuri, nume de firme - sunt preluate de pe site-ul intreruperi.edmn.ro/intreruperi.aspx. Nu le putem verifica, astfel că le preluăm exact așa cum sunt anunțate de DEER Galați. Sintetizăm zilnic aceste informații benevol, nu contra cost, din respect pentru gălățeni.

Citit 1401 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 02:02

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro