Caravana Copiilor 2024, în Grădina Publică

Caravana Copiilor 2024, în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Caravana Copiilor 2024”, un program de activități pentru copii și manifestări cultural-artistice organizat în Grădina Publică va avea loc sâmbătă, 1 Iunie, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, anunţă Primăria Galaţi.

În intervalul orar 10,00 - 21.,00, vor fi organizate ateliere de creație, jocuri de logică, face-painting, concursuri între părinți și copii, statui vivante, karaoke și alte activități distractive.

De la orele 11,00 și 17,00 va fi jucată piesa de teatru „Aventuri cu Super Eroi”. De asemenea, atmosfera va fi completată de păpuși uriașe, artiști pe picioroange, artiști costumați în mascote și personaje din povești. Evenimentul este organizat de Radio Galaţi Media SRL, cu care Primăria a încheiat un contract de 109.300 de lei fără TVA.

Citit 2749 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 17:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro