Barieră la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Barieră la Inspectoratul Şcolar Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă v-aţi făcut o obişnuinţă să parcaţi în curtea Inspectoratului Şcolar Judeţean, ei bine, până ieri v-a fost! Din fonduri proprii (şi cu acordul Ministerului Educaţiei), ISJ şi-a achiziţionat o barieră care restricţionează accesul autovehiculelor în curtea instituţiei.

„Aveam probleme cu cei care parchează fără să aibă treabă la noi în curte.  Intrau şi cei care sunt cazaţi la Hotelul Tineretului şi făceau gălăgie cu motocicletele noapte, iar noi avem alături căminul de elevi de la Marină, dar şi locatarii de la blocurile de nefamilişti care s-au plâns în repetate rânduri că poarta rămâne deschisă şi oricine poate să-i deranjeze noapte de noapte”, motivează inspectorul general Doruleţ Resmeriţă alegerea făcută.

Dispozitivul achiziţionat şi montat recent este destul de „dichisit”. Accesul dincolo de barieră se poate realiza doar prin apel telefonic şi numai în cazul în care numărul celularului se află în baza de date a ISJ Galaţi.

„Există parcare vizavi de Inspectorat pe care o pot folosi cei care vin cu maşinile şi stau la hotel. Accesul pietonilor nu va fi însă restricţionat sub nicio formă”, ne mai spune şeful învăţământului gălăţean.

Citit 1324 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.