Dezinsecție la sol, săptămâna viitoare

Dezinsecție la sol, săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În perioada 25-27 iunie 2024, în intervalul orar 22,00 - 6,00, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, se va interveni la sol pentru combaterea insectelor zburătoare, pe întreaga suprafață a municipiului Galați, anunță Primăria. În acest sens, vor fi utilizate substanțele Solfac Combi MAXX și Solfac Trio EC 140 NF, cu echipamente de tip generator ULV și termonebulizator.

"Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase, în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public. Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii", precizează Primăria.

Citit 2642 ori Ultima modificare Marți, 02 Iulie 2024 03:12

1 comentariu

 • postat de Gigel
  Duminică, 23 Iunie 2024 13:01
  5.13.176.***
  Tura trecuta dupa dezinsectie a crescut numarul de tantari. Nu stiu cu ce au stropit, in schimb am vazut albinute moarte.
  0
  10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro