Mercedes cârpit cu piese de la o mașină urmărită

Mercedes cârpit cu piese de la o mașină urmărită
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un gălățean care transporta un autoturism de lux este cercetat penal după ce polițiștii de frontieră au constatat că ”bijuteria” în valoare de peste 30.000 de euro era ”peticită” cu piese de la o altă mașină, căutată de poliție în vederea confiscării. Cei care au făcut constatarea au fost polițiștii din PTF Oancea, unde șoferul de 26 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare cu platformă, s-a prezentat pentru control. Ceea ce transporta, respectiv un Mercedes, model GLE 350D 4 Matic, înmatriculat în Germania, avea să fie cauza problemelor. 

”Cu ocazia controlului elementelor de identificare și a interiorului autoturismului transportat, colegii noștri, împreună cu expertul detașat de agenția Frontex, au constatat diferențe de culoare între portiera stânga spate și haion și faptul că portiera are un alt număr de producție față de restul componentelor. Autoturismul a fost verificat amănunțit rezultând, după numărul de producție de pe portiera diferită, o semnalare activă în bazele de date europene, privind un autoturism similar ca marcă și model, căutat pentru confiscare, semnalarea fiind introdusă de autoritățile din Marea Britanie, la data de 10 iunie 2021”, au anunțat reprezentanții STPF Galați.

Tânărul de la volan a declarat că nu știe de reparațiile suferite de Mercedesul pe care el ar fi avut doar misiunea să îl transporte. Asta nu l-a scutit de dosarul penal pentru tăinuire și de obligația de a lăsa în vamă autoturismul  în valoare de 175.000 de lei, indisponibilizat de poliție până la finalizarea cercetărilor.

Citit 2800 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iunie 2024 13:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro