Septuagenară bătută şi tălhărită în scara blocului

Septuagenară bătută şi tălhărită în scara blocului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marius C., în vârstă de 31 de ani a agresat şi tâlhărit, miercuri seara, pe Leonila M. o femeie în vârstă de 72 de ani, într-o scară a blocului BR 2 de pe strada Brăilei. Cu puţin după ora 20.00, tânărul care mai avusese de-a face cu poliţia, ajutat de un cunoscut, a lovit-o pe spetuagenară şi i-a luat poşeta în care aceasta avea buletinul, un telefon mobil şi 200 de lei. Din fericire, doi vecini au auzit gălăgie pe scara blocului, în zona liftului, au ieşit din apartamente şi l-au imobilizat pe Marius C.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi şi internată în secţia de Neurochirurgie. A refuzat să dea declaraţii presei.

"Pacienta prezenta un traumatism cranio-cerebral minor. Era mai mult speriată şi şocată. S-a acordat primul ajutor, s-a făcut necesarul de investigaţii, apoi a fost internată", a declarat coordonatorul departamentului UPU-SMURD, dr. Angel Trifan. Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul Cristina Tatulici, "Marius C. urmează să fie prezentat Judecătoriei Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării şi celuilalt suspect".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citit 1074 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2011 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.