O nouă captură de ţigări de contrabandă

O nouă captură de ţigări de contrabandă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Peste 600 de pachete de ţigări de contrabandă au fost descoperite, joi, de către poliţiştii de frontieră gălăţeni. Cei care încercau să introducă ţigările în România sunt doi cetăţeni moldoveni care au ascuns marfa de contrabandă în rezervor şi bara de proitecţie a maşinilor cu care circulau.

"La Punctul de Trecere al Frontierei Galaţi-Rutier, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 22 ani, care conducea un autoturism marca „Volswagen”. La controlul de frontieră au fost descoperite într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului, 484 de pachete de ţigări de diferite mărci, în valoare de 1082 lei", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Galaţi. Potrivit aceluiaşi document, maşina cu care cetăţeanul moldovean circula, dar şi ţigările au fost confiscate, iar tânărul a fost amendat cu 5000 de lei.

În cel de-al doilea caz, o femeie de 25 de ani din Moldova s-a prezentat la acelaşi punct de trecere al frontierei, încercând să intre în România. La control, poliţiştii de frontieră au descoperit 119 pachete ţigări care fusesră ascunse în bara din spate a autoturismului. Şi în acest caz au fost confiscate ţigările şi maşina, iar împotriva persoanei în cauza au fost declanşate procedurile de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, tânara nefiind la prima încercare de acest fel.

Citit 1789 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.