Încă în Zodia tulburelului - Sfârşit de săptămână cu bătuţi şi înjunghiaţi
Foto: Foto: Sorin Pana

 Încă în Zodia tulburelului - Sfârşit de săptămână cu bătuţi şi înjunghiaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nici weekendul care tocmai a trecut nu a făcut excepţie în ceea ce priveşte cazurile de violenţă în care au fost implicaţi gălăţenii.

La Spitalul Judeţean s-au prezentat două persoane care fuseseră înjunghiate. Una dintre victime, o femeie, este din municipiul Galaţi, în vreme ce a doua victimă este un bărbat din judeţ. Sunt internaţi la Secţia de Neurochirurgie a spitalului, urmând a fi externaţi în zilele următoare. Niciuna dintre victime nu a depus, însă, plângere la poliţie.

În acelaşi timp, un bărbat de 39 de ani din comuna gălăţeană Măstăcani a ajuns la Urgenţe, în urma unei agresiuni soldate cu mai multe răni. De asemenea, ”Serviciul de Ambulanţă Galaţi a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor unui tânăr de 33 de ani, care a fost agresat de un alt bărbat, în cartierul gălăţean "Dimitrie Cantemir". Victima prezenta o plagă la nivelul arcadei. După acordarea ajutorului de specialitate, tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, pentru investigaţii suplimentare”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 07 Noiembrie 2011 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.