Căsuţele de la Gârboavele, gata de casare

Căsuţele de la Gârboavele, gata de casare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi căsuţele de la Gârboavele nu primesc avize sanitare de funcţionare de mai mulţi ani, prima solicitare de casare a acestora datează din 2006. Iar cererea a primit avizele de la toate instituţiile abia acum. De altfel, actuala directoare a DJT Galaţi, Simona Bălan, explică întârzierea care ar putea părea nepermis de mare tocmai prin numeroasele avize, de la mai multe ministere, care au trebuit obţinute de Autoritatea Naţională pentru Tineret, de care aparţin direcţiile judeţene. Procedurile scoaterii din funcţiune, cele de casare şi, eventual, de valorificare a căsuţelor se vor desfăşura pe parcursul lunii februarie, mai spune Simona Bălan.

În perioada următoare, o comisie internă a DJT va evalua modul de intervenţie. În funcţie de costurile casării sau de eventualele venituri pe care le-ar putea obţine, căsuţele vor fi scoase la mezat în starea în care sunt sau vor fi dărâmate şi vândute bucată cu bucată.

Cum va arăta tabăra după ce vor dispărea căsuţele, e greu de apreciat. Actuala conducere a cerut bani pentru amenajarea spaţiului din faţa vilei proaspăt reabilitate, dar apreciază că şansele de a-i primi în întregime sunt mici, în condiţiile în care pentru 2009 se anunţă deja un buget de austeritate.

Citit 1110 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.