Patru percheziţii în Galaţi privind contrabanda de telefoane mobile

Patru percheziţii în Galaţi privind contrabanda de telefoane mobile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii fac, joi, patru percheziţii la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale situate în Galaţi. Acţiunea se desfăşoară la nivel naţional şi sunt vizate mai multe persoane suspecte de contrabandă cu telefoane mobile contrafăcute, notează Agenţia de presă Mediafax.

Cele 20 de persoane sunt suspectate că au importat şi comercializat telefoane mobile contrafăcute, provenite din China, informează Poliţia Română.

Percheziţiile au loc la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale situate pe raza mai multor localităţi din Bucureşti (1) şi din judeţele Timiş (10), Cluj (9), Arad (6), Galaţi (4), Alba (3), Ilfov (1) ce aparţin mai multor suspecţi de contrabandă cu telefoane mobile contrafăcute.

La acţiune participă poliţişti de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, sprijiniţi de cei din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad, Timiş, Cluj, Galaţi, Ilfov şi Bucureşti. Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul DGIPI.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2011, o parte dintre suspecţi au efectuat, fără autorizaţie, importuri din China de componente de telefoane mobile contrafãcute, care purtau fãrã drept semne identice cu cele ale unei cunoscute mărci internaţionale de telefoane mobile, pe care ulterior le asamblau şi le comercializau prin intermediul celorlalţi suspecţi, către diferite persoane fizice şi juridice.

Pe baza mandatelor de aducere, 20 de suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de contrafacere, punere în circulaţie de produse purtând o marcã identicã sau similarã cu o marcã înregistratã şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor, vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Citit 2356 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 11:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.