Un bărbat s-a sinucis cu gazul de la o butelie

Un bărbat s-a sinucis cu gazul de la o butelie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 31 de ani a fost găsit mort în această dimineaţă de mama sa, în beciul garajului familiei. Din primele cercetări a reieşit faptul că bărbatul s-a sinucis prin inhalarea gazului provenit de la o butelie. Echipajul de Ambulanţă sosit la locul evenimentului pentru a constata decesul a găsit lângă cadavru câteva folii goale de pastile precum şi câteva seringi.

Pericol de explozie

Totul a început în această dimineaţă, la ora 9.00, când un apel la numărul unic de urgenţă 112 a solicitat intervenţia unui echipaj de Pompieri pentru că în jurul unui garaj din Piaţa Centrală se simţea un miros puternic de gaze. Ajunşi la locul indicat, pompierii au constatat că în subsolul garajului se afla un bărbat decedat. Mirosul de gaze provenea de la o butelie care fusese lăsată deschisă. Pericolul de explozie era foarte mare, pentru că lumina în încăpere era deschisă. După ce au ventilat zona, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au scos şi maşina afară din garaj.

Constatarea decesului

În acelaşi timp, un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat să intervină în cazul unei femei căreia i se făcuse rău, în acelaşi cartier. Ajuns la locul indicat, personalul medical a putut afla că femeia intrase în stare de şoc după ce-şi descoperise fiul mort în subsolul garajului. Pentru că femeia devenea din ce în ce mai agitată, a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie din Galaţi, pentru o mai bună supraveghere.

”Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la locul evenimentului şi a constatat decesul bărbatului de 31 de ani. Moartea a survenit ca urmare a unei intoxicaţii, se pare voluntare, cu gazul de la o butelie. Din informaţiile pe care le avem până în momentul de faţă, se pare că bărbatul suferea de depresie, de peste un an”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Vecinii care se opreau să vadă ce s-a întâmplat ne-au spus că nu-l cunoşteau pe proprietarul garajului, ei fiind alarmaţi de zgomotul făcut de mama bărbatului găsit mort.

Citit 3742 ori Ultima modificare Joi, 24 Noiembrie 2011 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.