O femeie s-a ascuns în postul de poliţie de frica soţului bătăuş

O femeie s-a ascuns în postul de poliţie de frica soţului bătăuş
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O gălăţeancă de 40 de ani din satul Cişmele a ajuns sâmbătă seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă din Galaţi, după ce a fost bătută de soţ. Din primele date, se pare că femeia a scăpat de furia acestuia adăpostindu-se în postul de poliţie din localitate.

Un apel la numărul unic de urgenţă 112, provenit de la postul de poliţie din comuna Smârdan (de care aparţine satul Cişmele, n.red.) ne-a cerut să intervenim în cazul unei femei care fusese victimă a unei agresiuni casnice. Un echipaj de Ambulanţă s-a deplasat la postul de poliţie indicat şi i-a oferit victimei îngrijirile clinice necesare, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean, pentru analize suplimentare”, ne-a informat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Victima avea mai multe urme de lovituri în zona capului şi în cea a feţei, fiindu-i afectate oasele nasului. Cu toate acestea, ea nu vrut să rămână internată în spital.

Într-un material apărut în weekend, în ziarul nostru, vă informam despre faptul că în urma unui Studiu al Sănătăţii Reproducerii, din anul 2004, a reieşit faptul că una din trei femei din România a declarat că a fost abuzată fizic sau verbal cel puţin o dată de partenerul de viaţă. Deşi nu există date concrete, se pare că numărul femeilor din mediul rural care sunt victime ale violenţei domestice este mai mare decât cel al femeilor care trăiesc în mediul urban.

Citit 1465 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2011 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.