Taxi căzut în groapă

Taxi căzut în groapă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aflată undeva în spatele bulevardului George Coşbuc, strada Bucureştii Noi pare să fi fost lovită în cel de-al doilea război mondial sau măcar proaspăt întoarsă de pe frontul din Palestina. Neasfaltată, plină de pietre, cataroaie, cratere, bălţi care astupă cratere şi alte surprize, frumoasa stradă din Galaţiul european al anului 2009 a reuşit ieri să înhaţe din mers un taxi Globe Tour, Solenza GL 06 TTR, pironindu-i roata din partea dreaptă faţă într-un „canal spart”, după cum spun vecinii. 

„Ne-am chinuit aproape o oră, vreo 20 de oameni să scoatem maşina din groapă. Am tras-o cu şufa şi tot nu am mers! Până la urmă am reuşit, dar a fost îngrozitor! Acolo se pare că este un canal spart. Dar ce, asta arată a stradă?”, întreabă revoltaţi şoferii din jurul maşinii. 

Adevărul este că nu, Bucureştii Noi nu arată a stradă, dar de aici până a-l învinovăţi pe cel care trebuie să o parcurgă, este o cale lungă şi plină de peripeţii (pe care Primăria nu o parcurge pentru că, nu-i aşa, nu este la faţă!).

Citit 1316 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.