Express TV a împlinit zece ani

Express TV a împlinit zece ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Zece ani de privit lumea cu sau prin ochii Express TV”, iată o sintagmă-reper pentru conştiinţa multor telespectatori gălăţeni sau brăileni. Express TV Galaţi-Brăila a împlinit un deceniu de viaţă, venind la acest jubileu, în faţa admiratorilor săi, cu o echipă tânără, împrospătată mereu de-a lungul anilor.

Sâmbătă, 17 ianuarie 2009, spaţiul generos al restaurantului Continental a fost studioul, a fost scena pe care au evoluat Cătălin Negoiţă, directorul general al postului de televiziune, Gabriel Chifu, redactor-şef, întreaga echipă de reporteri şi operatori, invitaţii acestora din toate domeniile vieţii sociale şi politice gălăţene.

Reţinut în privinţa laudelor de sine, Cătălin Negoiţă, fostul nostru coleg de la „Viaţa liberă”, a ţinut un speach de doar câteva minute, după care şi-a lăsat colaboratorii să se lanseze fiecare într-un remember potrivit după frecvenţa de emisie care li s-a părut mai aproape de sufletul lor. Amintirile celor zece ani de pionierat şi apoi de consacrare pe piaţa dură a audiovizualului din zonă au avut ca suport şi un film ce a cuprins o selecţie de scene din viaţa de un deceniu a colectivului Express TV.

Cei ce conduc acum destinele postului de televiziune n-au uitat nici de mentorul lor, Clim Sabin, cel care, cu generozitate, le-a oferit posibilitatea ca în momentul lansării să se spună despre Express TV că a fost primul post de televiziune gălăţean dotat cu aparatură profesională.

Şi, după ce şampania a curs râuri-râuri întru cinstirea momentului şi descleştarea limbilor, au urmat reprize de dans, în care invitaţii s-au lăsat ademeniţi de amfitrionii lor din acea seară. Formaţia Semnal M a făcut minuni, au intrat apoi în scenă Paul Buţa, dar şi alţi solişti ce au făcut ca sâmbătă, la Continental, întreaga suflare a invitaţilor să se distreze, să se simtă bine.

A fost o seară reuşită, acesta fiind, evident, un alt motiv de mândrie pentru organizatorii ei, care, iată, au şi păşit apăsat în al doilea deceniu de activitate. E un motiv potrivit ca şi noi, „Viaţa liberă”, să le dorim să o fi făcut cu dreptul şi să aibă parte de alte şi alte etape de înnoire şi ascensiune pe treptele profesionalizării. La mulţi ani, Express TV!

Citit 2566 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.