Laura Sava: Dirijorul Sorin Oancea spune doar o jumătate de adevăr

Laura Sava: Dirijorul Sorin Oancea spune doar o jumătate de adevăr
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Am fost consultantul artistic al Teatrului Muzical sub cinci directori”

Acuzată că l-a scos de la pupitrul dirijoral al concertului aniversar de duminică pe dirijorul Sorin Oancea, Laura Sava a ţinut să vină cu o serie de precizări. Consultantul artistic al teatrului care, după cum sigură susţine, se substituie managerului, afirmă că nu s-a prezentat în faţa colegilor ca fiind noul director interimar.

De asemenea, Laura Sava a declarat că nu l-a exclus din spectacol pe dirijorul Sorin Oancea şi că acesta nu a avut nicio legătură sau contribuţie la spectacolul dedicat lui Nae Leonard: „Probabil că dl Oancea este derutat şi a uitat că are sâmbătă un concert la Brăila, concert pentru care a stabilit într-adevăr programul şi a avut repetiţii miercuri. Acum o lună am discutat cu dânsul despre acest concert aniversar dedicat lui Nae Leonard, dar nu a venit cu absolut nicio propunere sau sugestie. În aceste condiţii m-am văzut nevoită să apelez la altcineva, la dl Gheorghe Stanciu care este colaborator permanent al teatrului.

În nici un caz nu a fost dat la o parte. Nu este vina mea că dl Oancea evită să vorbească cu mine deşi sunt consultantul artistic al teatrului. L-am rugat să vină la consiliile artistice, dar nu a făcut-o. Va dirija sâmbătă la Brăila, un concert simfonic, o colaborare care ne onorează şi care îl pune într-o postură deosebită de a fi în faţa publicului brăilean, un public cald şi iubitor de muzică”, ne-a declarat Laura Sava.

Aceasta a mai adăugat că a fost consultantul artistic al teatrului sub cinci directori şi că, în calitatea de substitut al managerului, dacă nu ar semna acte şi adeverinţe, salariaţii teatrului nu şi-ar putea lua banii sau concediile de care au nevoie.

Citit 4280 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Decembrie 2011 08:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.