În weekend - Atenţie la radare şi la controalele poliţiei

În weekend - Atenţie la radare şi la controalele poliţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conform purtătorului de cuvânt de la Poliţia Rutieră, subinspectorul Aurelian Ropotan, sâmbătă, aparatele radar vor fi amplasate pe calea Smârdan, pe strada Domnească şi pe strada Oltului. „Vor fi echipaje şi pe DN 25 pe raza comunelor Tudor Vladimirescu şi Iveşti, pe DN 26 la Vânători şi Frumuşiţa, pe DE 581 la Priponeşti, pe DN 24D la Cuca şi pe DJ 251 la Smârdan şi Matca. Echipajele pot fi întâlnite şi în mers, pe raza localităţilor menţionate”, ne-a explicat subinspectorul Aurelian Ropotan.

Poliţiştii de la Rutieră nu vor avea zi liberă nici duminică. „Duminică vor fi amplasate aparate radar pe strada Traian Vuia, pe strada Brăilei şi pe strada Nicolae Bălcescu. În judeţ vor fi echipaje pe DN 25, la Şendreni şi Lieşti, pe DN 26 la Tuluceşti şi Vlăscuţa, pe DE 581 la Munteni, pe DN24D la Vârlezi şi pe DJ 251 la Pechea”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Poliţiştii de la Rutieră vor începe o acţiune amplă, care se va încheia după sărbătorile de iarnă, prin care vor încerca să îi depisteze pe toţi participanţii la trafic care au consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. „Începând dina cest week-end vom încerca să îi depistăm şi pe şoferii care folosesc luminile de ceaţă în condiţii în care nu se impun. Atragem atenţia că luminile de ceaţă se folosesc doar dacă ninge abundent, plouă torenţial sau este ceaţă densă. Cei care nu respectă aceste reguli riscă amenzi cuprinse între 268 şi 335 de lei şi trei punte penalizare ”, a conchis Aurelian Ropotan. Aşadar, dragi şoferi atenţie la regulile de circulaţi şi drum bun.

Citit 1586 ori Ultima modificare Vineri, 09 Decembrie 2011 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.