Concursul "Cea mai frumoasă fotografie" s-a încheiat. Vezi aici care sunt câştigătorii

Concursul "Cea mai frumoasă fotografie" s-a încheiat. Vezi aici care sunt câştigătorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Câştigătorul marelui premiu al concursului "Cea mai frunoasă imagine de la Expoziţia Naţională de Păsări Porumbei şi Animale Mici", organizat de Argo-Dunărea şi Viaţa liberă a fost desemnat duminică.

Din cauza tentativelor repetate de fraudare a votului din cadrul concursului care s-a desfăşurat on-line, organizatorii au hotărât ca desemnarea câştigătorului marelui premiu, o excursie la Viena de Revelion, să se facă prin tragere la sorţi din primele zece fotografii votate în cadrul concursului nostru.

Astfel, ieri, la sediul redacţie, alături de câţiva dintre participanţi, a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor (premiul cel mare şi încă trei premii surpriză). Fotografia norocoasă portă numele „Porumbel cu cizmuliţe” şi îi aparţine doamnei Carp Angelica, care, alături de o persoană dragă, va pleca de Revelion la Viena.

Tragerea la sorţi nu a făcut decât să îi arate câştigătoarei că are foarte mult noroc, fotografia fiind şi cea mai votată din concurs, acumulând 1718 voturi. Celelalte trei premii au fost adjudecate de Oana Damian, cu fotografia „Răsfăţul poneilor”, Mihaela Preda – „Am trecut pe la salon” şi de Mărioara Chelemen – „Pereche fotogenică”. Cei patru câştigători vor fi contactaţi telefonic pentru a aflat cum intră în posesia premiilor. Le mulţumim tuturor participanţilor şi le urăm sărbători cu bine.

Citit 2845 ori Ultima modificare Duminică, 11 Decembrie 2011 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.