Costul unei clipe de neatenţie - era să ardă de viu

Costul unei clipe de neatenţie - era să ardă de viu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţeanul a adormit cu ţigara aprinsă * A izbucnit un incendiu şi a fost nevoie de o intervenţie masivă a pompierilor pentru a lichida focul * Vârstnicul cu ambele picioare arse a fost transportat de Ambulanţă la Spitalul Judeţean, unde urmează să fie operat

Un gălăţean de 77 de ani care locuieşte la etajul trei al blocului E6 de pe strada Regimentul 11 Siret a suferit arsuri de gradul III şi IV la ambele picioare. Mihail Şerbenco este acum internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, membrele inferioare îi vor fi amputate.

Detalii despre modul în care s-a produs nenorocirea ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, căpitanul Eugen Chiriţă. „Bărbatul a adormit cu ţigara aprinsă, ceea ce a dus la declanşarea focului. Apelul la 112 a fost primit la ora 01.09, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Flăcările au distrus dormitorul locuinţei şi au afectat alte două camere, dar nu a existat risc de extindere a incendiului, astfel că nu s-a impus evacuarea locatarilor din blocul respectiv. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi au lichidat incendiul la ora 02.30. Bărbatul a fost scos viu din locuinţă”, a precizat Eugen Chiriţă.

Odată salvat din camera cuprinsă de flăcări, gălăţeanul cu picioarele arse a fost preluat de medicii de urgenţă. „Am intervenit în acest caz, iar victima a fost transportată, de urgenţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi”, ne-a declarat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Citit 1720 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2011 00:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.