Bărbat împuşcat de un agent de pază în apropierea combinatului siderurgic

Bărbat împuşcat de un agent de pază în apropierea combinatului siderurgic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 36 de ani a fost adus marţi seara la Spitalul de Urgenţă Galaţi cu plăgi produse prin împuşcare. Din primele informaţii în acest caz se pare că bărbatul, Gheorghe Ioniţă, ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un agent de pază în apropierea combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi, după ce ar fi fost surprins în timp ce încerca să fure.

"Am preluat un pacient care prezenta două plăgi în zona gambelor. Acesta declară că a fost împuşcat de un agent de pază al firmei WBC", a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.

Acesta a mai precizat că bărbatul a fost adus la spital în stare stabilă şi conştient.

Purtătorul de cuvânt al administraţiei ArcelorMittal Galaţi a confirmat faptul că agenţii de pază au intervenit marţi după-amiază, după ce bărbatul respectiv a fost surprins în momentul în care încerca să sustragă anumite obiecte de pe platforma combinatului, din zona învecinată cu strada Garofiţei.

 

Primele cercetări în acest caz relevă faptul că bărbatul făcea parte dintr-un grup de persoane care se afla în zona respectivă cu intenţia de a fura cocs din vagoanele cu cocs care alimentează combinatul siderurgic.

„Un grup de persoane se afla în zona străzii Garofiţei, cu intenţia de a fura cocs. Membrii grupului au fost somaţi de mai mulţi agenţi de pază şi avertizaţi să părăsească zona. Persoanele venite să sustragă cocs s-au îndreptat spre agenţii de pază, cu intenţia de a-i agresa. Unul dintre agenţi susţine că a tras două focuri de avertisment în plan vertical, după care a executat două focuri în zona picioarelor persoanelor somate, fapt care s-a soldat cu rănirea bărbatului de 36 de ani. Cercetările continuă în vederea stabilirii numărului de persoane implicate în conflict şi  lămuririi tuturor detaliilor cazului”, a declarat Cristina Tatulici.

Citit 3118 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2012 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.