Sinucidere pe Faleza Dunării, la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De neînţeles! Un gălăţean în vârstă de 60 de ani a ales să îşi pună capăt zilelor în noaptea de miercuri spre joi, într-o lizieră de pe faleza Dunării. Primele cercetări ale organelor de anchetă nu au condus la aflarea motivului care l-a determinat pe bărbat să se sinucidă. 

Găsit de un tânăr alergător

Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit în zorii zilei de un tânăr care alerga pe faleza Dunării. El a sunat imediat la 112 şi a anunţat nenorocirea. Sosiţi la faţa locului, medicii de la ambulanţă nu au putut, însă, decât să constate decesul.

Primele cercetări ale organelor de anchetă au arătat că gestul sinucigaşului este, deocamdată, nemotivat. Omul nu lăsase nici un bilet de adio şi nici nu pare să fi anunţat pe nimeni în legătură cu intenţiile lui.

Tot ce se ştie, deocamdată, este că bărbatul avea 60 de ani şi era marinar. La această oră, poliţiştii discută cu familia, pentru a afla ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.    

De ce?

Anca Girigan, medic legist, explică: „A fost găsit spânzurat, fără alte semne de violenţă. Probabil s-a întâmplat în timpul dimineţii. La primele cercetări ale hainelor, n-am găsit nici un bilet”.

Doctorul Mihai Polinschi, directorului Serviciului de Ambulanţă Galaţi, a completat: „Am anunţat imediat organele în drept, pentru continuarea anchetei şi pentru stabilirea circumstanţelor”.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin dispeceratul 112. S-au deplasat imediat la faţa locului, l-au găsit pe bărbat spânzurat, i-au stabilit identitatea şi vârsta, dar asupra lui nu au fost găsite bilete de adio”, declară subcomisar Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Bărbatul locuia în oraşul Galaţi, împreună cu soţia şi soacra sa. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a afla ce l-a determinat să îşi pună capăt zilelor.

Citit 1563 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.