Continuă protestele la Galaţi - UPDATE (VIDEO)

Continuă protestele la Galaţi - UPDATE (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

15:45 - Aproximativ 400 de persoane protestează în faţa Prefecturii Galaţi. Participanţii sunt pensionari, revoluţionari, părinţi cu copii, dar şi suporteri ai echipei de fotbal. Oamenii cer demisia preşedintelui Traian Băsescu şi strigă „Bucureşti nu uita-Galaţiu-i de partea ta”, „hoţii”, dar şi sloganuri obsecene la adresa preşedintelui.

 

Ei flutură steaguri decupate la mijloc, amintind de cele folosite la Revoluţia din 1989. Pe panourile pe care le poartă se pot citi mesajele "Galaţiul e cu Arafat", "Jos Guvernul" sau "Băsescu, mai rău decât Ceauşescu" şi strigă lozinci antiprezidenţiale precum "Ultima soluţie, înc-o Revoluţie", "Jos dictatorul", "Băsescu, la puşcărie" sau "România, trezeşte-te!"

La Galaţi, protestul a început la ora 13.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor. Protestatari au pornit în marş, pe strada Brăilei, până în cartierul Ţiglina II, timp în care numărul protestetarilor a crescut.

Ei au intenţionat, la un moment dat, să meargă la vila liderului PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader, însă după ce au parcurs jumătate de drum, oamenii s-au întors înapoi. Ulterior, protestarii au pornit în marş paşnic, pe strada Brăilei, până la Prefectură. În momentul în care protestatarii aflaţi în marş au ajuns în faţa sediului Prefecturii, au fost întâmpinaţi cu aplauze de către cei care se aflau deja acolo.

Media

Video: Tudor Neacşu
Citit 3291 ori Ultima modificare Duminică, 15 Ianuarie 2012 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.